Célunk

Diszkriminációk nélküli országot!

A politika egyre jobban a társadalom megosztására játszik, amihez elővettek egy újabb ütőkártyát, a diszkriminációra okot adó védettségi igazolványt, amivel a szabad mozgás és a vásárlás mellett már az egészségügyi ellátást is akadályozzák!

Pedig azt mondják, hogy Magyarországon demokrácia van, de közben mindent elkövetnek egy diktatúra létrehozására. A teljesen tudománytalanul kitalált védettségi igazolványok is ezt a célt szolgálják, hisz nem sok választási lehetőség maradt: beoltanak, de ha nem hagyod, akkor az élet számos részéből egyszerűen kizárnak!

Vagy dönthetünk úgy, hogy nem értünk ezzel egyet, és szembeszállunk az emberi- és alkotmányos alapjogokat is sértő kényszerítéssel. Ha ez választod Te is, mert eleged van a megalázásból és a diktatúrából, akkor CSATLAKOZZ a diszkriminációk nélküli országot akarók táborába!

Nem szabad tovább hallgatni és hagyni, hogy a járványra hivatkozva címkézzék, megosszák és egymásnak uszítsák az embereket. Ez a helyzet most lehetőséget ad arra is, hogy megváltoztassunk mindent, hiszen bárki számára világos lehet, hogy a politika becsapott bennünket és tönkretette az országot!

Most kell fellépni ezzel szemben úgy, hogy még az oltottak és oltatlanok is képesek legyenek összefogni, mert akkor a politika nem tud már mit csinálni, és vége lesz a katasztrofális egészségügyi- és járványhelyzet kezelésnek is!

Ezzel nem csak a gazdaság állna helyre, hanem visszatérne az emberek életkedve és az egymás iránti bizalom is megerősödne, amire nagy szüksége lenne a magyar népnek, mióta a politikusok a kezükbe vettek és elrontottak mindent…

Vegyük vissza tőlük az országot, mielőtt teljesen tönkretennék az életünket csak azért, hogy még jobban uralkodjanak rajtunk és gátlástalanul gazdagodjanak a kiszolgáltatott helyzetünk miatt!