Egy Pfizer-dokumentumból kiderül: van alapja a kétségeknek

A Pfizer egy saját, belső dokumentumában elismeri, hogy az oltott emberek fertőző részecskéket terjesztenek.
Így lényegében a vakcina egy biológiai fegyver. Pontosabban, a benne levő tüskefehérje a bioaktív fegyver, és úgy  tervezték, hogy emberről emberre terjedjen, s az oltottakból átvihető legyen, hogy a beoltott megfertőzze az oltatlanokat – írja a népszerű Scandal francia hírportál.

Az alábbi videóban 5 orvos osztja meg a kétségeit:

A beoltottak fejlett fehérjerészecskéket termelnek, amelyeket szájukon és bőrükön (és akár a spermával) terjeszthetnek, és fertőzhetnek.

A gyógyszeripari óriás egyik kiszivárgott belső dokumentumában le van írva, hogy a beoltott emberek, akár bőrérintkezéssel is átadhatnak másoknak a  fertőző fehérjerészecskéket.

“Foglalkozási expozíció akkor fordul elő, amikor egy személy nem tervezett közvetlen kapcsolatba kerül egy oltásteszt kísérleti alanyával, ami nemkívánatos eseményt eredményezhet “ – figyelmeztet a Pfizer dokumentum.

A vakcinákban található tüskefehérje biológiailag aktív és vérrögöket okozhat, ami stroke-ot, szívrohamot, tüdőembóliát és meddőséget eredményezhet. A Pfizer dokumentumaiból kiderül, hogy ezt a jelenséget az oltóanyag-fejlesztők ismerik.

Dr. Sherri Tenpenny néhány nagyon fontos fogalmat állapít meg arról, hogyan továbbítják ezt a tüskefehérjét az oltottak.

A kutató feltételezi, hogy itt nem a vírusrészecskék “tovább adásáról” van szó, hanem a fejlett fehérjerészecskék “átviteléről”, az oltás előállításához használt adenovírus alapján.

A Pfizer dokumentuma ITT olvasható.