Mindenki eldöntheti, hajlandó-e részt venni ebben az őrületben

A döntéshozókat egy dolog nem érdekelte: Mit szólnak az emberek a megkülönböztető kártyához?

Már azzal is diszkriminálva vagyok, hogy nekem, aki kb. 2 hónapja átesett a "halálos" náthavíruson, 14 ezer ft-omba kerül a kártya megszerzése, míg ha "oltakozok", ingyen kapom. Ennek mi is a logikája?! Mert ha a társadalmi védekezés lenne a cél, akkor k..rvára igazságtalan, hogy az oltakozottak ingyen kapják a kártyát (az oltás, és a kártya neki közpénzből lett fizetve), én meg fizessek a tesztelésért és a kártyáért is. Ennek egyetlen logikus magyarázata, hogy nem a védekezés, hanem az oltakozás a cél...

Tudom, hogy átment rajtam a vírus, néhány napig szarul voltunk, a párom kifizette ezt a kizsarolt pénzt, pozitív lett antigénre, most mehet egyedül moziba, mert én nem vagyok hajlandó részt venni ebben az őrületben, ami most a kretén világunkban zajlik, inkább kimegyek az erdőbe sütögetni, amíg oda még kiengednek oltási könyv nélkül, és mindenki k..pja be, az egész kretén világ ... : )

43 évesen amúgy semmivel nem volt durvább ez a halálosan veszélyes vírus, mint bármelyik korábbi, amin már számtalanszor átestem életem során. Láz 3 napig, fejfájás, ilyesmi. Na bumm.

Van, aki máshonnan közelíti meg a dolgot, de ugyanaz a végkövetkeztetés:

A szabad akarat szent. Aki be akarja oltatni magát, függetlenül a motivációitól, az oltasson, de mindenki dönthessen szabadon. Oltári nagy hülyeségnek tartom, hogy valakik azért oltatják magukat, hogy mindenkit megvédjenek. Nem! Egy védőoltás csak a beoltottat védi, senki mást! Saját tapasztalatom, hogy családilag átestünk a fertőzésen, kaptunk is semmire sem jó diszkriminációs plasztikot, de oltatni nem akarunk, mert nem hogy a fertőzés, de a globális vakcinakísérlet későbbi hatásait, mellékhatásait sem tudjuk előre, így nem akarunk bevállalni többletkockázatot. Felesleges vitatkozni a vakcinakísérlet tényén, ezt a kormánytól nem túl távol álló Szlávik doki is elismerte. Ja és még valami! A kormánytól óriási aljasság volt az emberek "védettségi" kártyával történő megkülönböztetése, és bár nekünk van, nem fogjuk "kihasználni", főleg nem olyan szolgáltatóknál, ahol szolgaian kiszolgálva elkérik azt. A jövőben pedig bojkottálni fogjuk az ilyen vállalkozásokat is!

Ez csupán két vélemény volt. De amiért fontos: jogod van állástfoglalni egy olyan intézkedésről, és nem kell elfelejteni gondolkodni!